Sports Academy

Een kamp met een gevarieerd aanbod aan sporten en activiteiten die je competitieve kantje naar boven halen? Check! Een te gekke week vol plezier in het Engels, omkaderd door sportcoaches. Op dit kamp is stilzitten taboe! Je verlegt je grenzen en keert terug vol energie en fijne herinneringen.

Activiteiten

Je werkt op dit kamp met sportcoaches die hun kennis en ervaring met heel veel enthousiasme en plezier doorgeven. Maak kennis met enkele traditionele Engels sporten: rugby, cricket en golf.  Of nog specialer: het spel ‘British Bulldog’, een avontuurlijke uithoudingsrace vol hindernissen. 100% groepssfeer en gezonde competitie gegarandeerd!

What else?

  • Taalworkshops die voor 50% gewijd zijn aan sport. Je leert over technieken en spelregels én je   spreekt Engels zonder dat je erbij stilstaat.
  • Themalessen over de uitstap naar London.
  • Ontspannende spelletjes of een gezellige groepsactiviteit ‘s avonds.  Zo laden we de batterijen weer op na een dag vol sport en avontuur.

Excursies

London, baby! In kleine groepjes en met veel inspraak in het programma ga je op verkenning. Een wandeling langs de toeristische trekpleisters, een bezoek aan The British Museum, een terrasje doen of wat shoppen? Klinkt super, niet?

En het wordt nog beter! Voor de voetballiefhebbers vormt het bezoek aan het Emirates Stadium van Arsenal ongetwijfeld het hoogtepunt van de dag.

Locatie

In Cottesmill verblijf je in een sprookjesachtig Victoriaans kasteeltje, omringd door groen en sportterreinen (voor cricket, rugby, hockey, atletiek, voetbal, tennis, basketbal).

Er is tijd om in het binnenzwembad te plonzen en de school heeft zelfs een eigen golfterrein. De authentieke, sfeervolle hal lijkt wel uit een Harry Potterfilm te komen.

Je overnacht in kamers van vier tot twaalf personen.

BOEK NU